Szendvicseink Pusztai Ádám Chef receptúrái alapján készülnek szezonális, az évszaknak megfelelő hazai alapanyagokból.
A kenyér alapját a Marmorstein pékség egyedileg nekünk készíti párizsi kenyérformáinkban. A házi fehér kenyér 70% fehér lisztet és 30% barna lisztet tartalmaz. Szendvicseink 7 cm átmérővel rendelkeznek, egy személy részére 4-5 szendvicset tartunk ideális fogyasztási mennyiségnek.
Átlagos tápérték 100 grammban: 226 kcal/ szénhidrát: 46 gramm ebből cukor: 0.6 gramm/ fehérje 6.8 gramm / zsír: 0.7 gramm
Gluténmentes kenyereinket a Tibidabo pékség készíti, 100% gluténmentes péküzemben.
A gluténmentes kenyerek átmérője 6 cm, egy személy részére 4-5 szendvicset tartunk ideális fogyasztási mennyiségnek.
A kenyér összetevői: Gluténmentes lisztkeverék [(tk. hajdinaliszt, tk. kölesliszt), tápióka keményítő, rostok (útifűmaghéj liszt, bambuszrost liszt), térfogatnövelő szer (nátrium-hidrogén-karbonát), savanyúságot szabályozó anyag (citromsav)], ivóvíz, savanyúságot szabályzó anyag (almaecet), rózsaszín Himalája só.
Átlagos tápérték 100 grammban: 262 kcal/ szénhidrát: 31 gramm ebből cukor: 1 gramm/ fehérje 7.4 gramm / zsír: 7.7 gramm
A szendvicsek egyedileg gyártott hófehér papírdobozban kerülnek kiszállításra, a rendelés mennyiségétől függően 9 db-os és 18 db-os kiszerelésben. A szendvicsek élvezeti értékének megőrzése érdekében átadás után, fogyasztásig hűtőben tárolandók.
Ha kedved támad többfélét kipróbálni, keresd csomagajánlataink között a szendvics csomagjainkat.