Szendvicseink Horváth Ákos Chef (Arany Kaviár, Márga, Lulu, Fáma) receptúrái alapján készülnek szezonális, az évszaknak megfelelő hazai alapanyagokból.

A kenyér alapját a Marmorstein pékség egyedileg nekünk készíti párizsi kenyérformáinkban. A házi fehér kenyér 70% fehér lisztet és 30% barna lisztet tartalmaz. Szendvicseink 7 cm átmérővel rendelkeznek, egy személy részére 3-4 szendvicset tartunk ideális fogyasztási mennyiségnek.
Átlagos tápérték 100 grammban:  226 kcal/ szénhidrát: 46 gramm ebből cukor: 0.6 gramm/ fehérje 6.8 gramm / zsír: 0.7 gramm

Gluténmentes kenyereinket a Serfőző Glutenfree Bakery készíti, 100% gluténmentes péküzemben.
A kenyér összetevői: víz, teljes kiőrlésű bio rizsliszt, teljes kiőrlésű bio hajdinaliszt, bio tápiókaliszt, bambuszrost, útifűmaghéj, bio almaecet, élesztő, szódabikarbóna, citromsav, bio rizsszirup, hidegen sajtolt olivaolaj, kókuszolaj. Vegán.
Átlagos tápérték 100 grammban: 159 kcal/ szénhidrát: 34 gramm ebből cukor: 0.6 gramm/ fehérje 3 gramm / zsír: 1.4 gramm

A szendvicsek papírdobozban kerülnek kiszállításra, a rendelés mennyiségétől függően 9 db-os és 18 db-os kiszerelésben. A szendvicsek élvezeti értékének megőrzése érdekében átadás után, fogyasztásig hűtőben tárolandók.

Ha kedved támad többfélét kipróbálni, keresd csomagajánlataink között a szendvics csomagjainkat.