Dear Budapest Delikát termékek

Saját design ételeink mellett lelkes rajongói vagyunk a hazai minőségi, igényes és egyedi összetételű vagy csomagolású termékeknek is.

Ez hívta életre a Dear Budapest Delikát megnyitását is 2021 szeptemberében.

Igyekszünk minél szélesebb és színesebb választékban kínálni külföldi és hazai termékeket, amelyeknél általában 3 tényezőbe szeretünk bele:

  • az igényes küllembe,
  • az ízletes és páratlan beltartalomba és
  • a mögötte lévő sztoriba.

Dear Budapest Delikát termékek

Legyen ez szociálisan érzékeny kérdés vagy egy szépen felépített életút, családi összetartás, másokat segítő kis manufaktúra.

A Dear Budapest delikátban a termékeket különállóan és ajándék boxként is meg tudod vásárolni, hiszen ajándékboltként is funkcionálunk. Emellett leadhatod szendvics- és egyéb catering rendelésed is, hogy összekösd a kellemeset a hasznossal.

Kínálatunkat folyamatosan bővítjük és szüntelenül kutatjuk fel a jobbnál jobb termékeket, azonban vannak olyan készítmények, amibe első látásra – és kóstolásra – beleszerettünk.

Kiket találtok meg nálunk állandó jelleggel?

Delikát
Dr. honey
dear_budapest_delikat_fotozas_termek_csomag_2
italia divina
dear_budapest_delikat_fotozas_termek_csomag_italia_divina
Dear budapest
dear_budapest_delikat_fotozas_termek_csomag_sajat_markas_termekek
Delikát

Szendvicseink minden nap frissen, helyben készülnek, aktuális kínálatunkról érdeklődj a deli telefonszámán: (+36 1 616 8066) A szendvicsek személyes átvételére 19:00 óráig van lehetőség.

Várunk Titeket szeretettel a 1126 Királyhágó tér 2-ben, keddtől szombatig 11:00-19:00 óra között

Delikát