Menü

Béreld ki a Dear Budapestet

A Dear Budapest ízléses, elegáns, de kellően laza stílusával egyedi és hiánypótló a multikulturális étkező- és találkozóhelyek sorában, amelyeket jobbára a bulinegyedekben kerestünk eddig – sikertelenül.  A létrehozott tér egyértelműen új és követendő irányt jelöl ki ezzel a vállalásával, ami a kifinomult, de könnyed stílust követő hazai és külföldi vendégek számára egyszerre nagy felsóhajtás, hogy végre - s egyszerre olyan alternatíva, ami eddig nem igazán létezett Budapesten mindezen adottságot egyszerre felvonultatva. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy saját dinner series sorozatunk mellett helyet adunk a város különböző pop up eventjeinek is, nálunk debütált például a HER, és a Hedonika gasztroprojekt, de volt már itt túljelentkezés miatt többször megismételt Steiner Kristóf vegán esemény, koncerttel egybekötött cocktail friday, mexikói fúziós tortilla pop up esemény és izgalmas sajtóreggelik is, csakúgy mint zártkörű üzleti és családi, baráti ünnepi vacsorák is. Ajánlatkérés: dearbudapestcv@gmail.com 

Tovább
Béreld ki

This is how we do it

Sajtóesemények

Egyik legnépszerűbb szolgáltatásunk a közvetlen hangulatú, elegáns sajtóreggelik szervezése friss, színes Dear szendvicsekkel, péksüteményekkel, salátákkal, kávéval, organikus üdítőkkel. A kifejezetten igényes, stílusos környezetbe elképzelt sajtóesemények szervezőit várjuk egyedi ajánlatainkkal– ülőhelyek száma 20 fő.

Zártkörű ebéd, vacsora

Üzleti, családi vagy baráti zártkörű ebédek, vacsorák, születésnapok kedvelt helyszíne a Dear Budapest, ahol 20 főig, vagányan elegáns, nyugodt környezetben, egyedileg összeállított Dear menüvel várjuk az érdeklődőket, kedvező bérlési feltételekkel. Kérd ajánlatunkat: dearbudapestcv@gmail.com

Pop-up event

Nyitottság és a sokszínűség... A hely maga olyan, mint a céklás-kecskesajtos, a marhahátszínes vagy az egészen fantasztikus tofus vegán szendvicsünk, egyszerre fér meg egymás mellett minden, ami jó, értékítéletek nélkül. Az ételeken túl pedig célunk különböző pop-up eventeket befogadni, szeretnénk, hogy a hely aktív része legyen a budapesti közösségi életnek.

Külső esemény

Van, amikor mi megyünk házhoz. Folyamatos kapcsolatban vagyunk a beszállítóinkkal, kitűnő minőségű, válogatott alapanyagokat használunk. A Dear szendvicseket az esemény napján, igazodva annak kezdetéhez, frissen, saját kezűleg készítjük, s helyben, tulajdonosi jelenléttel, személyesen tálaljuk vagy előzetes megállapodás esetén a megadott helyszínre kiszállítjuk, s ott tálaljuk.